TORNA LA NORMALITAT AL PAVELLÒ!

02.10.2021

Després de l'excepcional darrera temporada que vam passar a causa de la COVID-19 torna el bàsquet al pavelló de Sant Gregori!


Des del C.B. Sant Gregori afrontem aquesta nova temporada 2021-2022 amb més ganes que mai. Per fi podrem tornar a gaudir de matins de bàsquet amb els més petits i de tardes infinites animant els més grans.

13 equips són els que formen el club aquesta temporada, dels quals 10 competeixen i els altres 3 són els més petitons del club, on trobem psicobàsquet, escoleta de 1r i escoleta de 2n. Els 10 equips que defensen els colors són: dos sèniors, un de masculí i un de femení; dos sots21, un de masculí i un de femení; un júnior femení; dos infantils, un de masculí i un de femení; un mini masculí i finalment, dos preminis, també masculí i femení.

Els dos sèniors del club juguen a Tercera Catalana i tenen una àmplia plantilla, en la qual integren jugadors i jugadores que s'han format en la nostra base, un factor molt important per a nosaltres, ja que apostem molt pels nostres jugadors que s'han format aquí.

Aquesta nova temporada ens retrobem amb antics jugadors que ja havien passat per Sant Gregori, com en Xus Corominas, en Pau Font, en Pau Pallarols, en Bru Pallarols, l'Aina Fuentes, però, no només trobem cares conegudes... També han arribat cares noves al pavelló, com en David Valera, l'Albert Font, la Maria Coll, la Laura Martí, l'Olga Ramírez... i molts d'altres!

Entre els nens i nenes encara en etapes de formació i la resta de jugadors ens apropem a 150 esportistes, un alt nombre de jugadors vestint el conegut lila i negre arreu del territori català!

A més tornem a gaudir dels magnífics entrepans i cafès de l'Àlex!

Com a entitat esportiva ens interessa estar atents dels canvis tecnològics que succeeixen al nostre voltant. És per aquest motiu que estem treballant per oferir-vos una pàgina web en la qual pugueu trobar tot allò que busqueu: fotografies, calendaris, notícies, els nostres equips... entre moltes altres seccions. Estigueu atents a les nostres Xarxes Socials per conèixer-ne totes les novetats!

SOM-HI SANT GREGORI!

#CBSantGregori #bàsquet #somlilainegre